Een kweektafel op poten waarbij je alles bij de hand hebt!

 | 

Een kweektafel op poten waarbij je alles bij de hand hebt!

‘Waarom is deze kweekbak zo populair?’
  • Geïmpregneerd met ecologische impregnering op waterbasis
  • Modern ontwerp die in elke tuin mooi staat
  • Inclusief worteldoek
  • Eenvoudig te monteren
Een moderne moestuintafel die van alle gemakken is voorzien! Deze kruidenbak op poten wordt geleverd met een worteldoek zodat jij zorgeloos jouw eigen groenten kunt kweken. De plantenbak is gemaakt voor buiten, tegen regen is hij beschermd met een ecologische impregnering op waterbasis. Zo blijft de zaaibak mooi en blijven jouw groenten en kruiden 100% biologisch. Bovendien worden je planten beschermd tegen onkruid en ongedierte omdat de kruidentafel te hoog is om te bereiken.

Moestuinbak op poten
Deze hoge kweekbak op poten zorgt ervoor dat jij alle soorten planten kunt kweken. Door het hoge ontwerp kan onkruid en ongedierte de planten niet bereiken waardoor jij optimaal kunt genieten van jouw moestuin.

Een kweekbak met ecologische impregnering
Onze luxe plantenbak voor buiten is geïmpregneerd met ecologische impregnering op waterbasis. Dit maak de moestuintafel duurzaam en zorgt ervoor dat jouw planten 100% biologisch blijven.

Gemakkelijk te monteren
Onze kruidentafel is voorzien van voorgeboorde gaten zodat jij hem gemakkelijk kunt monteren. Daarbij zijn de planken hierdoor beschermd en kunnen ze niet breken. Zo kan jij vandaag nog aan de slag met het kwaken van jouw favoriete planten!

Klik op onderstaande link & bestel hem snel! 
Finesse (finesse24.nl)